Böylesi görülmedi! Kadına kadından uzak durma cezası

Firuzan S., kendisini kıskanan kız arkadaşı Mücella E. ile görüşmeme kararı ardı. Bunun üzerine Mücella E., Firuzan S.'yi darp etti. Mahkeme Mücella E.'nin Firuzan S.'ye 4 ay yaklaşmamasına karar verdi.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 13 Ağustos 2017 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Böylesi görülmedi! Kadına kadından uzak durma cezası

Özbekistan vatandaşı Firuzan S., geçtiğimiz yıllarda İstanbul'da yaşamaya başladı. Bir güzellik salonunda çalışan Firuzan S., bir müddet sonra Mücella E. ile tanıştı. İkili, kısa bir sürede arkadaş oldu.

Yaklaşık 7 ay süren arkadaşlığın ardından, iddiaya göre ikili arasındaki ilişki ileri bir boyut aldı ve Mücella, Firuzan'ı kıskanmaya başladı. Firuzan'ın hareketlerini kısıtlayarak hayatına müdahale etmeye başladı. Bu durumdan rahatsız olan Firuzan S., kız arkadaşıyla görüşmeyi kesti. Mücella E., yine iddiaya göre genç kadının peşini bırakmadı ve aramaya devam etti. Firuzan, kendisini arayarak rahatsız eden Mücella'yı savcılığa şikayet etti.

4 AY YAKLAŞAMAYACAK

27 Temmuz günü ise Firuzan A., Kurtuluş'ta alışveriş yaparken Mücella E.'yi gördü. Mücella E., genç kadına bir anda saldırarak darp etti. Ardından küfür ve hakaret etti. Çevredeki vatandaşların yardımıyla Mücella E.'den kurtulan Firuzan S., İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma talep etti. Mahkeme, Mücella E.'nin genç kadına 4 ay süreyle yaklaşmamasına ve küçük düşürücü söylemlerde bulunmamasına karar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber