Laboratuvar teknisyeni, tabancayla eşini öldürdü

AKSARAY'da bir çocuk annesi 27 yaşındaki Tuğba A., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 20 gündür ayrı yaşadığı ve konuşmak için eve çağırdığı eşi 32 yaşındaki Ferhat A.'yı, tartışma sırasında tabanca ile başından vurarak öldürdüğü iddiası ile gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2017 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay dün gece yarısı Bahçeli Mahallesi Koçyiğit Apartmanı'nın birinci katında meydana geldi. Özel bir hastanede labaratuvar teknisyeni olarak çalışan evli bir çocuk annesi Tuğba A., araları bozuk olduğu için 20 gündür ayrı yaşadığı 112 acil servis ambulansı şöförü kocası Ferhat A.'yı konuşmak için eve çağırdı. Kadının ailesinin de evde bulunduğu sırada konuşmaya başlayan çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre Tuğba A. evde bulunan ruhsatsız tabanca ile eşi Fethat A.'yı başından vurdu. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat A. yaşamını yitirdi.

6 yaşında bir kız çocukları olduğu belirtilen Tuğba A. polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber