Cinayet planı belediye tuvaletinde

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayetinin azmettiricisi suçlamasıyla tutuklanan Rıza Keten'in cinayet öncesi belediye tuvaletinde katille görüştüğü ortaya çıktı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 16 Ağustos 2017 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet planı belediye tuvaletinde

Devrim TOSUNOĞLU - Hilal YILDIRIM

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 18 Temmuz 2016'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayetini incelemeye aldı. Polis, kamera kayıtlarında cinayetten 1 gün önce Rıza Keten ile tetikçi Şenol Şahin'in Candaş'ın odasının bulunduğu katta keşif yaptığını belirledi.

ÇİFT TABANCAYLA BİNADA!

Kamera kayıtlarına göre, olay günü belediye binasına giden Rıza Keten'in belinin her iki tarafında da kabarıklık olduğu ve belediyenin tuvaletine geçtiği belirlendi. Hemen ardından cinayetin tetikçisi Şenol Şahin'in tuvalete girdiği ve 15 saniye birlikte kaldıktan sonra peş peşe tuvaletten çıktıkları belirlendi.

Uğrayıp çıkmış!

Keten, "Cinayet günü şirket çalışanlarım belediyedeydi. Bana bir imza işimin olabileceğini söylediler. Bende olay günü belediye binasına gittim. Ancak imzaya gerek kalmadığını söylediler. Bende tuvalete girip belediyeden ayrıldım" dedi. Keten kardeşler dün 'öldürmeye azmettirkek' suçundan tutuklandı. Öte yandan tutuklu tetikçi Şenol Şahin, etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini belirterek, "Cinayete beni Keten azmettirdi. Bana 80 bin TL teklif edildi. Söz verdikleri gibi bana bakmadılar" diye konuşmuştu. Davanın diğer bir sanığı olan Hacı Avcı, Selahattin Keten'in, "Ben başkan yardımcısını dövdüreceğim" dediğini iddia etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber