İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ÖSYS Milli Sporcu yerleştirme başvuruları başladı

ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan duyuruya göre, üniversite adaylarından Milli sporcu kontenjanı kapsamında spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemi için başvurular başladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Ağustos 2017 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÖSYS Milli Sporcu yerleştirme başvuruları başladı

ÖSYM'nin konuya ilişin duyurusu:

(17 Ağustos 2017)

2017- ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme İşlemleri Tercihlerin Alınması

2017-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzunun 8.4 maddesine göre spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemi için başvurular, 17 Ağustos 2017 - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Sadece elektronik ortamda bireysel olarak yapılacak tercihler işleme alınacaktır. Tercih işlemi, 25 Ağustos 2017 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.Adaylar,başvurularını Merkezimizce kabul edilen adaylar tercihlerini yukarıda belirtilen tarihler arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır.

Adaylar en fazla 8 tercih yapabileceklerdir.

Engelli Adaylar, Tabloda yer alan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programlarını tercih edemeyeceklerdir.

Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Tercihlerle ilgili genel bilgiler ile tercih edilebilecek yükseköğretim programlarına ve bu programların koşul ve açıklamalarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kontenjan ve Koşullar için Tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber