İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İlçe Müftüsü adayları 3 aydır sonuç bekliyor

İlçe Müftüsü adayları 3 aydır sonuç bekliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ağustos 2017 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlçe Müftüsü adayları 3 aydır sonuç bekliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Mart 2017 tarihinde İlçe Müftüsü Sınavı için ilana çıktı.

Diyanet Müftülük sınavı için başvuruları 20 ila 31 Mart 2017 tarihleri arasında aldı.

Başvuru yapan adaylar 15 ila 1 Nisan 2017 tarihleri arasında sözlü sınava alındı. Adaylar 3 aydır müftülük sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

Müftü olmak için sınava başvuranların bekleyişi sona ermeli, zira okullar açılmadan kazandıkları yerlere gidip yerleşmeleri gerekiyor.

İşte İlçe Müftülüğü sınavına giren adayın Memurlar.net'e gönderdiği mesaj

İlçe müftülüğü yazılı sınıvını geçtikten sonra 15 mayısla 1 Nisan arasında ankarada Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 260 kişi olarak sözlü sınava çağrıldık. Sözlü sınav sonucumuz hala açıklanmamıştır. Bunca zaman açıklanmamasından ötürü kafamızda birçok soru işareti oluşmuştur. Sınavın şeffaflılığı konusunda da endişeli bir bekleyiş içerisindeyiz; zira kimin kazanıp kazanmadığı ilan edilmeden güvenlik soruşturması yapıldığını Diyanetteki bazı arkadaşlardan gayri resmi olarak öğrenmiş bulunuyoruz.

Öğrencilerimizin okul durumu ne olacak, taşınacak mıyız, yerimizde mi kalacağız gibi konularda büyük bir belirsizlik yaşıyoruz. Konuyla ilgili bu güne kadar Diyanet sayfasında tek bir bilgiye de şahit olamadık malesef!

Bir de 1-31 mart tarihleri arasında tayin istedik o da henüz açıklanmadı malesef. Yani anlayacağınız kurumumuzda sınav ve nakiller belli bir takvime göre yapılmadığı için çok ciddi bir şekilde mağdur edilmekteyiz. İsteğimiz şu: Sınav ve nakillerimiz şeffaf ve belli bir takvim çerçevesinde yapılırsa işimiz kolaylaşır, önümüzü de görme imkanını elde etmiş oluruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber