İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Dağda, kırsalda, şehirde her yerde hakimiyeti ele aldık'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: - "Bugün terörle mücadele konusunda her noktada dağda, kırsalda, şehirde her yerde hakimiyeti ele aldık. İnlerine girdik, gidiyoruz inlerini dağıtıyoruz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2017 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Dağda, kırsalda, şehirde her yerde hakimiyeti ele aldık'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bugün terörle mücadele konusunda her noktada dağda, kırsalda, şehirde her yerde hakimiyeti ele aldık. İnlerine girdik, gidiyoruz inlerini dağıtıyoruz." dedi.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nın bir düğün salonunda düzenlenen kongresine katılan Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, yeniden dirilişin vesilesi olan kongrelerin demokrasi şöleninde yaptıklarını söyledi.

AK Parti teşkilatının göreve geldikten sonra görevini hakkıyla yaptığını anlatan Tüfenkci, şunları kaydetti:

"AK Parti davası fedakarlık gerektiriyor. Bu fedakarlığı yapan kadrolar millete hizmet ediyor. Biz bundan 16 yıl önce millete hizmet yolunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıktığımızda, 'Türkiye'de hiç bir sorunu halının altına süpürmeyeceğiz' dedik. Sorunların üzerine cesaretle gittik. Önümüzü kesmeye çalışanlar oldu. Taşlar koyanlar oldu. 'Muhtar bile olamazsın' diyenler oldu. Ancak bu millet Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak Cumhurbaşkanlığına kadar çıkardı."

Milletin kendi izzetini koruyanlarla beraber yürüdüğünü dile getiren Tüfenkci, "Birileri gibi bu milleti yabancıya şikayet edenlerle deği,l bu milletle beraber yol yürüyenlerle olur. Birileri Almanya'ya şikayet edebilir, birileri Amerika'ya şikayet edebilir, birileri örgütlerle yol yürüyebilir ama AK Parti milletle yol yürür." ifadelerini kullandı.

- "Bu milleti çukur siyasetine mahkum ettiler"

Tüfenkci, HDP'nin bu milleti çukur siyasetine mahkum ettiğini vurguladı. Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"7 Haziran'dan sonra 'siyaset üretsin' diye 'siyasetle çözüm bulsun' diye destek verilirken onlar bırakın Türkiye'de siyaset üretmeyi bölgede bile siyaset üretemediler. Bırakın Türkiye partisi olmayı bölge partisi olmayı bile beceremediler. Bu milleti çukur siyasetine mahkum ettiler. Yaktılar yıktılar, anaları ağlattılar ama bu millet onlara da pabuç bırakmadı."

2023 hedeflerinin olduğunu dile getiren Tüfenkci, bir yandan PKK ile mücadele ederken bir yandan da FETÖ ve DEAŞ ile mücadele ettiklerini aktardı.

Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bugün terörle mücadele konusunda her noktada dağda, kırsalda, şehirde her yerde hakimiyeti ele aldık. İnlerine girdik, gidiyoruz inlerini dağıtıyoruz. Bir yandan da ekonomimizi büyütmeye çalışıyoruz. Refah düzeyimizi arttırmaya çalışıyoruz. Demokrasimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni Türkiye için kendimizden başlıyoruz kollarımızı sıvıyoruz ve yükselen Türkiye vizyonu için bir değişim başlatmalıyız. Bizler Türkiye ve bölgemizin normalleşmesini istiyoruz. Biz coğrafyamızda düzen istiyoruz. Nizam olursa terör biterse hizmetin hızlanacağını biliyoruz. Bizim 2023 hedeflerimiz var."

- "Türkiye'yi bugüne kadar üç katından daha fazla büyüttük"

Milletten aldıkları güç ile sürekli büyüyeceklerini vurgulayan Tüfenkci, Türkiye'yi bugüne kadar üç katından daha fazla büyüttüklerini ifade etti.

Çiftçilere, esnafa, sanayiciye, ihracatçıya, gençlere ve kadınlara her alanda destek verdiklerini dile getiren Tüfenkci, "Bizler mazluma garibana umut olacağız. Birileri 'bunlar nereden çıktı' derken biz evimizi açtık kapılarımızı açtık. Avrupa kapılarını kapatırken verdikleri sözlerden utanmadan sıkılmadan dönerken biz Allah'ın izni ile ekmeğimiz bölüştük, suyumuzu bölüştük ve onlara ev sahipliği yaptık. Biz bundan kazandık. Milletin duasını aldık. Biz hep beraber 80 milyon olarak büyümeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber