Eren'in katillerine kurtuluş yok

Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in katillerinin yakalanması için kapsamlı operasyon başlatıldı. Jandarmanın en seçkin birlikleri JÖAK ve JÖPER ekiplerinden oluşan iki tabur Giresun'a gönderildi. Askerler ormanlık alanı karış karış tarıyor.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 20 Ağustos 2017 08:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eren'in katillerine kurtuluş yok

Trabzon Maçka'da Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesi ardından ormanlık alandan kaçak terörist grubu etkisiz hale getirmek için başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor. Bölgeye intikal eden Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK), Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı (JÖPER) ekipleri de teröristlerin peşine düştü.

EN ŞEÇKİN BİRLİKLER SEVK EDİLDİ

Maçka İlçesi Vazelon Manastırı Mevkii'ndeki bir evden erzak çalan PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile Eren Bülbül'ün şehit olduğu olay sonrası güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede başlatılan operasyonlarına devam ediliyor. Yapılan çalışmalardan sonuç alınamaması üzerine bölgeye Ankara'dan Jandarmanın en seçkin birliği Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ve Jandarma Özel Operasyon Komutanlığı (JÖPER) ekipleri gönderildi.

ORMANLIK ALANLAR KARIŞ KARIŞ TARANIYOR

Bölgede güvenlik güçleri dağlık ve ormanlık alanda kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için sarp ve ormanlık alanda zor şartlarda araziyi karış karış tararken, sabah saatlerine ilçeye intikal eden 2 taburdan oluşan 2 timlik profesyonel ekip de çevrede PKK'lı terörist grubu etkisiz hale getirmek için çalışmalarına başladı.

İLK KEZ KARADENİZ'DELER

Karadeniz bölgesinde ilk defa operasyonel olarak faaliyet göstereceği öne sürülen JÖPER ve JÖAK timlerinin silahlı saldırı sonrası kaçan ve sayıları 3 olduğu değerlendirilen terörist grubu etkisiz hale getirmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber