İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdemli bir karar! Tebrik ediyoruz

ÖSYM Başkanı Ömer Demir'i istifa kararından dolayı tebrik ediyoruz

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 21 Ağustos 2017 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM Başkanı Ömer Demir'i istifa kararından dolayı tebrik ediyoruz

Yaklaşık bir yıl önceydi.

ÖSYM, kamuoyunun tepkilerini önemsememeye başlamış, tercih sonuçlandırma süreleri uzamıştı.

Bilgi işlem personelinin bu süreçte değiştirilmiş olması, sorunların ana nedeniydi.

Ayrıca ÖSYM kendini bu süreçte siyasete malzeme yapmış ve EKPSS gibi tercih sonuçları için Başbakan ve Cumhurbaşkanı beklenir olmuştu.

Nihayetinde LYS'deki büyük tercih hatası yapıldı.

ÖSYM'yi 18 yıldır takip eden bir site olarak açıkçası bu hataların olabilceğini düşünüyorduk. Kendini kapatan, her yaptığını doğru gören bir Kurum, hata yapar. ÖSYM de böyle bir yapıya dönüşmüştü son dönemde.

Memurlar.net olarak, LYS hatasının yapıldığı gün yaptığımız haberde, ÖSYM Başkanı bu hatayı özürle geçiştirmemeli, erdemli bir davranış olarak istifa etmeli demiştik.

Başkan Ömer Demir geç de olsa istifa kararı aldı. Bu karar siyaseten bir yönlendirme olmaksızın sadece kendi değerlendirmesine dayanıyorsa kendisini tebrik ediyoruz. Umarız bundan sonraki idari hatalar sonrasındaki kararlar için örnek olur.

Memurlar.net olarak umarız yeni gelecek olan başkan daha güzel bir halkla ilişkiler yürütür. Kendini dışa kapatmaz. Adayların nabzını yakından takip eder. Binlerce adaya hitap edip de hiçbirini umursamayan bir yönetim anlayışıyla umarız bir daha karşılaşılmaz.

ÖSYM Başkanı istifa etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber