Balıkesir Lisesi'ni tercih edene 300 liralık burs

BALIKESİR Liseliler Derneği, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 470 ve üstü puan alıp, Balıkesir Lisesi'ni tercih eden öğrencilere aylık 300 TL burs verecek.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ağustos 2017 21:09, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Balıkesir Lisesi'ni tercih edene 300 liralık burs

Balıkesir Lisesi'nin kentin en önemli okullarından biri olduğunu ancak son yıllarda fazla tercih edilmediğini belirten Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Abdi Kahyaoğlu, bu yıl okullarını tercih edecek öğrencilere aylık 300 lira burs vereceklerini söyledi.

Kahyaoğlu "Okulumuzu yeniden cazip hale getirmek ve başarılı öğrencileri okulumuza kazandırmak için burs vermeye karar verdik. Dernek olarak 470 ve üstünde puan alan ve okulumuzu tercih eden 10 öğrenciye aylık 300 TL burs vereceğiz. Bunun yanında üniversite hazırlık sürecinin her aşamasında kitap, dershane gibi konularda destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.

1885 yılından bu yana eğitim öğretimde 132'nci yılını kutlayan Balıkesir Lisesi bugüne dek birbirinden ünlü isimleri mezun etti. Okuldan mezun olanların kurduğu Balıkesir Liseliler Derneği, her yıl fotoğraf yarışması, Kaymaklı Şenliği düzenliyor, hayır yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber