Otobüs şoförü: Sanane ulan, git şikayet et

BURSA'da BURULAŞ'a ait belediye otobüs şoförü ile yolcular arasında, klima açma meselesi yüzünden çıkan tartışma kameralara yansıdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Ağustos 2017 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otobüs şoförü: Sanane ulan, git şikayet et

BURSA'da BURULAŞ'a ait belediye otobüs şoförü ile yolcular arasında, klima açma meselesi yüzünden çıkan tartışma kameralara yansıdı. Yolcuların, otobüsün havasız ve sıcak olduğu için klima açmasını söylediği otobüs şoförü, yolculara "Terbiyesizlik yapma, Sanane ulan, senin muhattabın ben değilim, git şikayet et. Bağırma lan" diye tepki göstermesi kameralar tarafından görüntülendi. Bursa'da, BURULAŞ'a Kent Meydanı-Kaplıkaya hattında çalışan S1 numaralı belediye otobüsünün şoförü ile yolcular arasında ki klima açma tartışması kameralara yansıdı.

Yolcular, otobüsün havasız olması ve hava sıcaklığının yüksek olması sebebiyle klima açmasını söylediği otobüs şoförünün sert tepkisiyle karşılaştı. Otobüs soförünün yanına klimayı açmasını söylemek için giden yolcu H.A., soförun sert tepkisini cep telefonu kamerasına kayıt etti. H.A., otobüs soförüne, "Klimayı açarmısın, kendin camı açmıssın, biz burada ne haldeyiz. Güzellikle söylüyorum biz burada kan ter içinde kaldık" demesiyle ismi öğrenilemeyen otobüs şoförü, "Terbiyesizlik yapama, senin muhattabın ben değilim, git şikayet et, bağırma lan başıma, sanane ulan, git arkaya otur, ne olacak ne yapacaksıni?" diye tepki gösteriyor. Otobüs şoförünün, otobüs seyir halindeyken direksiyonu da elinden bırakıp arkada oturan ve kendisine tepki gösteren diğer yolculara dönüp "Sana ne oluyor?, sen ne yapıyorsun?," diye cevap verdiği de görülüyor.

Otobüs şoförünün, içerisinde yaklaşık 60 yolcu bulunan otobüsün klimasını açmadığı ve yoluna öyle devam ettiği iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber