İlkokulda esrar partisi!

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 26 Mart 2007 08:16, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerinin okul tuvaletinde esrar içtiklerini gösteren görüntüler ortalığı karıştırdı!

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda okuyan bazı öğrencilerin, ellerinde esrar sarılmış sigara içerken cep telefonuyla çekilen görüntüleri elden ele dolaşıyor. Görüntülerin okul tuvaletinde esrar partisinde çekildiği iddiaları ortaya atılırken, İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.Görüntülerde önlüklü öğrencilerin, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda 4'üncü ve 7'nci sınıfta okudukları saptandı. Öğrencilerin görüntüleri çekilirken, esrarı okulda görevli bir öğretmenden aldıklarını söylemeleri dikkati çekti. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile Okul Müdürü Saim Yıldız, görüntüleri birlikte izledi. Görüntülerin mizansen olduğunu söyleyen Okul Müdürü Yıldız, ?Biz bu çocukların eğitimi öğretimi için çabalıyoruz, onlar bunu yapıyor. İçilen maddenin esrar olup olmadığı bilinmiyor. Birkaç öğrencinin yaptığı bu hareket, 900 öğrencili okula ve camiaya zarar vermiştir. Söylenecek söz bulamıyorum? dedi.

Mehmet Baştürk ise öğrenciler arasındaki M.A.'nın sorunlu olduğunu söyledi. Baştürk, ?Bu çocuk hep asılsız ihbarlarda bulunuyor. Geçen yıl da sahte para ihbarı yaparak bir öğretmeni gözaltına aldırdı. Yine onun komplosu olabilir? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber