İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tanıtma fonu internet üzerinden başvuru alacak

Kültür Bakanlığı Tanıtma Fonu Temsilciliğine internet üzerinden başvuru alıncak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Eylül 2017 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tanıtma fonu internet üzerinden başvuru alacak

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Bakanlığımız Tanıtma Fonu Temsilciliğine Yapılacak Başvurular

Projelerine destek sağlanması talebi ile tüm kamu kurum ve kuruluşları, vakıflar, dernekler, konfederasyonlar, federasyonlar, birlikler, şirketler, gerçek kişiler vb. Tanıtma Fonu Kuruluna sunulmak üzere Temsilciliğimize başvuruda bulunmaktadırlar.
31/07/2009 tarihli ve 27305 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik" hükümleri gereğince Temsilciliğimiz, 01/08/2017 tarihinden itibaren proje başvurularını tanitmafonu.kulturturizm.gov.tr adlı web sitesi üzerinden kabul edecektir. Temsilciliğimizce proje başvurularının hızlı ve etkin bir şekilde incelenmesi, geri dönüşlerin daha kolay ve süratli olması, proje başvurularında yer alabilecek hataların asgari düzeye indirilmesi açılarından proje başvurularının mezkur siteden yapılması, projelerle ilgili iş ve işlem süreçlerinin hızlanmasında büyük kolaylık sağlayacaktır.

Bu sebeple, 01/08/2017 tarihinden itibaren proje başvuruları mezkur site üzerinden yapılacağından, diğer yöntemlerle yapılan proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber