Norveç'ten Atatürk posteri tepkisi!

Haber Giriş : 27 Mart 2007 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Commerzbank Stadı'nda yarın karşılaşacağımız Norveç'in hocası Hareide, tribündeki Atatürk posterinden rahatsız oldu ve kaldırılmasını istedi. Terim sert yanıt verdi:

Yunan taraftarların Atina'daki maç öncesinde Atatürk'e ağır hakaretler içeren pankartlar açmasından sonra şimdi de Norveç cephesinden Türk halkının tepkisini çekecek bir istek geldi. Vikingler'in hocası Hareide, Frankfurt'ta seyircisiz oynanan maçlarda tribünlerin üzerine serilen dev Atatürk posterinden rahatsız olduklarını belirtip, "Türk oyuncular Atatürk'ü görünce aşırı motive oluyor. O yüzden o posterin kaldırılmasını istiyoruz" ifadesini kullanıp, UEFA'ya başvurdu.

Terim'den sert yanıt

Tribünlerde yer alan taraftar resimlerinin de kaldırılması gerektiğini vurgulayan Hareide, "Tribünlerin tamamen boş olması gerek" dedi. Bu sözlerin sadece 'seyirci resimleri kaldırılsın' bölümünü değerlendiren Fatih Terim'in tepkisi sert oldu: Sevgili meslektaşım cansızlardan bu kadar rahatsız oluyorsa, canlılarla ne yapacaktı merak ediyorum. Verilen bu ceza galiba yetmedi. Pankartların Türkiye diye bağırmayacağını bilmemek bir teknik direktör için çok kötü bir şey

fanatik

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber