Çalıntı kredi kartıyla aldıkları ayakkabı küçük gelince...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2007 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da, bir evden çaldıkları kredi kartıyla 4 çift ayakkabı satın alan 3 kişiden biri, ayağına küçük gelen ayakkabıyı değiştirmek üzere gittiği mağazada yakalandı. Bu kişinin ifadesi üzerine, diğer 2 zanlı da gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde oturan İbrahim E.K. (51), polise başvurarak, önceki gece Santral Garaj Mahallesi'nde yürürken yolda karşılaştığı bir kişinin kendisinden yardım istediğini bildirdi.

Kendisini İranlı olarak tanıtan ve kalacağı yeri olmadığını söyleyen bu kişiyi evine götürdüğünü ve misafir ettiğini belirten İbrahim E.K, "Sabah uyandığımda evde yoktu. Cüzdanımı kontrol ettiğimde kredi kartımın çalındığını fark ettim" dedi.

Başvuru üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü ekipleri, çalınan kredi kartıyla alışveriş yapıldığını tespit etti.

Söz konusu kredi kartıyla Altıparmak Caddesi'nde faaliyet gösteren bir ayakkabı mağazasından 4 çift ayakkabı satın alındığını belirleyen ekipler, sahibinin bilgisine başvurmak üzere bu iş yerine gittiler.

Polislerin mağazada bulunduğu sırada iş yerine gelen Ferhat B, satın aldıkları 4 çift ayakkabıdan birini, numarası uymadığı için değiştirmek istediğini söyledi.

Mağaza sahibinin, bu kişinin çalıntı kartla alışveriş yapan zanlılardan biri olduğunu ifade etmesi üzerine Ferhat B'yi, iş yerindeki polisler yakaladı.

Ferhat B'nin ifadesi doğrultusunda, kredi kartını çaldığı öne sürülen Mehmet T. ve arkadaşı Orhan Y. de gözaltına alındı.

Zanlıların, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber