Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günleri 14 Eylül'de başlıyor

Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan "Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri" Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 14 Eylül'de başlıyor. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, çok sayıda siyasetçi, bürokrat, iş adamı, sanatçı ve sivil toplum temsilcisi tarafından açılışının gerçekleştirileceği KAİ Tanıtım Günleri dört gün boyunca Ankaralı misafirlerini ağırlayacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Eylül 2017 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günleri 14 Eylül'de başlıyor

KAİ tanıtım günleri kapsamında üç ilimiz tarihinden, kültürüne; turizminden, sosyal alanlarına kadar tanıtılacak. Son yıllarda kültür ve kış turizmin merkezi haline gelen üç ilin tarihi yerleri ile antik kentlerine ve spor komplekslerine mercek tutulacak olan tanıtım günlerinde, kentin yöresel lezzetleri misafirlerle buluşturulacak.

Açılacak olan stantlarda ayrıca çeçil ve kaşar peyniri, tereyağı ile kara kovan balı görücüye çıkartılacak, konser, defile, folklor, etnik müzik şöleni ve söyleşi gibi etkinliklerle Ankara'da dört gün boyunca KAİ rüzgarı estirilecek. Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği Anatolia Group'un organize ettiği etkinlikte, Kars, Ardahan ve Iğdır'ın geleneksel el sanatları atölye çalışmaları da dört gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber