İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ankara Valiliği: Cenazeye müdaheleye soruşturma başlatıldı

Ankara Valiliği yaptığı açıklamada, İncek Mahallesi Mezarlığına defnine sataşan 20-25 kişilik bir grup için soruşturma başlatıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Eylül 2017 00:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Ankara Valiliği: Cenazeye müdaheleye soruşturma başlatıldı

Ankara Valiliğinden Duyurulur

13/9/2017 tarihinde vefat eden eski Milletvekili Aysel Tuğluk'un annesi, merhume Hatun Tuğluk'un, İncek Mahallesi Mezarlığına defninde, 20-25 kişilik bir grubun sataşma girişimi meydana gelmiştir.

Güvenlik güçleri olaya hemen müdahale ederek gerekli güvenlik tedbirlerini almış ve bu grubu mezarlık alanının dışına çıkarmıştır. Bu olaydan sonra cenaze sahipleri merhume Hatun Tuğluk'un İncek Mahallesi Mezarlığına defninden vazgeçmişlerdir.

Bunun üzerine, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU ile birlikte derhal mezarlık alanına intikal edilmiş ve alınan tedbirler gözden geçirilmiştir. Mezarlık alanında bulunan Milletvekilleri ve merhumenin ailesi ve yakınları ile görüşülüp, cenazenin defni konusunda ailenin alacağı kararın, uygulanması için her türlü tedbirinin alınacağı hususu kendilerine ifade edilmiştir.

Ailesi ve yakınları bu konuyu değerlendirmek üzere, bir araya geldiler. Ailenin ve diğer yakınlarının vereceği karara göre defin işlemi yapılacaktır. Valiliğimiz defin işlemleri dahil her türlü yardımı yapacak ve gerekli tedbirleri alacaktır. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayrıca, mezarlık alanında definde gelişen sataşma olayı ile ilgili olarak adli ve idari işlem başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber