FETÖ'nün rüyacısı öğretmene 9 yıl hapis

FETÖ üyelerinin örgütten kopmasını engellemek için uydurduğu rüyalarla motive seansları yapan eski din öğretmeni Selim Diler, 9 yıl hapse mahkum oldu. Diler'in Bylock'tan 'asrın hatibi' diye bahsedilen teröristbaşı Gülen için hazırlanan özel duaları da paylaştığı belirtildi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 16 Eylül 2017 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ'nün rüyacısı öğretmene 9 yıl hapis

Osman Özgan

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturmaları sürerken, yargılamaların yapıldığı mahkemeler de darbecilere hak ettikleri cezaları veriyor. Genelkurmay Karargah ile Kara Havacılık Komutanlığı gibi kritik darbe girişimi davalarına bakan ve hakim Oğuz Dik'in başkanlık ettiği Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, ByLock'tan FETÖ mensuplarını motive etmek için rüya seansı yapan eski Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selim Diler'i 9 yıl hapse mahkum etti.

YALANI KURTARMADI

"Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılanan sanık savunmasında, FETÖ ile bir bağlantısının olmadığı, ByLock kullanmadığı, hatta başka bir cemaate mensup olduğu yalanına sığındı. Ancak ByLock içerikleriyle yalanı ortaya çıkan Diler, ceza almaktan kurtulamadı. Sanığın, ByLock içeriklerine göre öğretmenlerin de aralarında bulunduğu grupta, rüya seanslarının paylaşıldığı görüldü. FETÖ'nün, üyelerinin örgütten kopmasını engellemek için uydurdukları rüyalardan birisi de söz konusu Diler'in ByLock yazışmalarıyla ortaya çıktı. 17 Ocak 2016'da gönderildiği tespit edilen ve Diler'in yazışmalarından çıkan rüya seansında, kafası karışık olduğu için örgüt toplantılarına katılmadığı iddia edilen bir 'abla'dan bahsediliyor.

'HİZMETE SAHİP ÇIK' MESAJI

Rüyasında sohbete gitmek için hazırlandığını gördüğü iddia edilen bu kişinin evine bir örgüt abisinin sığındığı iddia edilirken, örgüt mensuplarına 'hizmete sahip çık' talimatı şu şekilde veriliyor: "Abla 'niye bana geldin?' diye kızıyor. Abimiz de 'abla niye kızıyorsun, bizim dine hizmet etmekten başka derdimiz yok' diyor. Ardından kapı tekrar çalar ve başında sahabe efendimizin de bulunduğu evliyalar 'bu hizmetin arkasındayız, sen de bu hizmete sahip çık' diyor. Abla ve eşi çok etkileniyor ve 'biz yolumuzdan şüphe etmemeliyiz' diyorlar."

PEYGAMBERİMİZE BİLE SORU SORMUŞLAR!

Örgüt üyeleri, rüya seanslarına Peygamber efendimizi bile alet etti. Hatta işi, Hz. Muhammed'e soru sormaya kadar bile götüren örgüt üyeleri kendilerinde ise 'kutsiler' diye bahsediyor. Örgüt içindeki bütün 'abi' ve 'abla'ların Hz. Peygamber'in önünde toplandığı yalanına sığınıldığı bir başka rüya seansında, herkesin tek tek soru sorduğu iddia ediliyor. Bir diğer rüya seansında da Fetullah Gülen'in Bank Asya'ya ve örgüte sahip çıkanların cennetlik olduğunu söylediği, bu şekilde olanların yeşil listede olduğu anlatıyor. Kırmızı listede olanların ise örgütten ayrılanların ya da yardım etmeyenlerin olduğu söyleyen rüya seansında, Peygamber efendimiz ile teröristbaşının yan yana odalarda olduğu uyduruluyor.

AK PARTİ'Yİ KÖTÜLEME SEANSLARI YAPMIŞ

Yine bir uydurma rüyanın paylaşıldığı mesajda, büyük bir yıkımın Türkiye'ye yaklaştığının belirtilmesi dikkat çekiyor. "Allah bir kavim üzerinden rahmetini çekti mi o kavmi sarsıcı bir afet bekliyor demektir" ifadesinin yer aldığı mesajda, örgütün 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası açıkça 'oy vermeyin' talimatı verdiği AK Parti ile teşkilatın kötülenmeye çalışıldığı görülüyor. Rüyasında mahşer meydanında olduğu gördüğünü iddia eden bir örgüt mensubu, AK Parti teşkilat mensuplarının hepsinin ağladığını ve pişmanlık içinde olduğunu uyduruyor. 

  • FETÖ'ye özel dua
  • ByLock içeriklerine göre örgüt üyelerinin, terörist başı Fetullah Gülen'den "asrın hatibi" diye bahsederek kutsiyet kazandırmaya çalışmaları dikkat çekti. ByLock mesajında örgüt üyelerine, Pensilvanya'daki Gülen ile "aynı anda duaya durun" şeklinde talimat verildiği görülüyor. "Büyüğümüzün bana dua edin isteğine binaen" başlıklı başka bir ByLock mesajında da, Gülen için edilecek özel dua örgüt üyeleriyle paylaşılıyor. Ayrıca FETÖ'cülerin yattığı cezaevleri için 'Medrese-i Yusufiye' nitelendirilmesi yapılan mesajda, tutuklular için de dua edildiği görülüyor. İşte o duanın yer aldığı mesaj: "Ya rab Hocamızı ve onun tek derdi olan davasını, davadaki kardeş ve arkadaşlarını koru ve kurtar. Ya rab hassaten Medrese-i Yusufiye'de tecrit altında bulunan abilerimiz, kardeşlerimiz var. Onları en yakın zamanda hürriyetlerine kavuştur."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber