'Bize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız'

Bakan Arslan: - "İlimiz insanının yaşam konforunun artırılması, şehircilik anlamında Diyarbakır'ın daha ileriye taşıma noktasında bize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız. Bundan sonrada yapacağız"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2017 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "İlimiz insanının yaşam konforunun artırılması, şehircilik anlamında Diyarbakır'ın daha ileriye taşıma noktasında bize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız. Bundan sonrada yapacağız." dedi.

Kentteki temaslarını sürdüren Arslan, katıldığı AK Parti merkez Bağlar ilçesi 4. Olağan Kongresi'nde, dünyadaki mazlumların, mağdurların, ezilenlerin, başlarını kaldırmasınlar diye tepesine inilenlerin hepsinin beklentisinin Türkiye'nin daha da güçlenmesi olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'nin bu davasında bayraktar olduğunu ve dünya mazlumlarının beklentisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünün dünya kamuoyunda daha etkili olması yönünde olduğuna işaret eden Arslan, "Çünkü o söz ne kadar etkili olursa, karşılık bulursa bu Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi anlamına geldiği gibi dünyadaki mazlumların ve mağdurların umudunu devam ettirmesi anlamına geliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Partililerin kararı, duruşu, desteğinin sadece kendileri için değil dünya için önemli olduğuna vurgu yapan Arslan, dünyadaki mazlumların ve mağdurların omuzlarına yüklediği sorumluluğun bilinciyle gece gündüz çalışarak, ülkeyi daha da ileriye taşımaya mecbur olduklarını ifade etti.

Bu coğrafyada birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yaşayarak bu toprakların kıymetinin farkında olduklarını belirten Arslan, dünyanın Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın kıymetini bildiğinden oyunlarla kendilerini bir birine düşürmeye çalıştığını ancak bu tuzaklara düşmediklerini ve düşmeyeceklerini belirtti.

Arslan, şunları kaydetti:

"Bizim hesabımız kavga değil kendisi, milleti, devleti ve kurumlarıyla barışık bir Türkiye'yi dünyanın daha da üst sıralamalara taşımaktır."

- "El birliğiyle güzel işler yapmaya devam edeceğiz"

Arslan, kongrenin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti.

Burada konuşan Arslan, amaçlarının insana hizmet etmek olduğunu ve her türlü desteği verdiklerini dile getirdi.

"İlimiz insanının yaşam konforunun artırılması, şehircilik anlamında Diyarbakır'ı daha ileriye taşıma noktasında bize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız. Bundan sonrada yapacağız." ifadelerini kullanan Arslan, "Diyarbakırlıya hizmet adına mesainizi harcıyorsunuz. Zaten arkadaşlarımızın da hedefi bu olduğu için bu konuda onlar da her türlü desteği veriyor. Diyarbakır'ı daha güzel günler bekliyor. El birliğiyle güzel işler yapmaya devam edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber