Ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun bakımda

Yaklaşık bir haftadır özel hastanede tedavi gören ünlü şarkıcı İrem Derici, durumunun ciddileşmesi üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırıldı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Eylül 2017 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun bakımda

Geride bıraktığımız hafta sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal eden İrem Derici'nin dün tedavi gördüğü hastanede yoğun ünitesine kaldırıldı.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Dericinin sağlık durumuyla ilgili, İrem Derici'nin tedavi gördüğü hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran şu açıklamaları yaptı: "Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir."

SIK SIK HASTALANIYORDU

Son dönemde verdiği kilolar gündeme gelen İrem Derici'nin aşırı kilolar nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu.

"GÜNDE BİR-İKİ BİRA İÇİYORDU"

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu da bugünkü köşesinde İrem Derici'nin nasıl zayıfladığı yazdı. Semercioğlu köşesinde konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu...

"ARPA SUYUYLA HAYAT GEÇMEZ"

Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber