Müftülerin nakil sonuçları, 4 ay sonra açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığı, başkan değişimi sonrasında, 4 aydır bekletilen ilçe müftü ve yardımcılarının yer değişikliği işlemlerini sonuçlandırdı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 21 Eylül 2017 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müftülerin nakil sonuçları, 4 ay sonra açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığı, ilçe müftü ve yardımcılarının yer değişikliği taleplerini, 4 ay beklettikten sonra açıkladı

Geçen ay memurlar.net tarafından yapılan haberde, eğitim öğretim başlayacağı için, taleplerin bir an önce sonuçlandırılması gerektiğini belirtmiştik. Tıklayınız.

Ancak Diyanet tüm taleplere karşın umarsamaz bir tavırla ancak eğitim öğretim başladıktan sonra nakilleri yapmıştır. Bir çok kamu kurumu yaz dönemi tayin taleplerini karşıladığı ve öğrenci kayıtları bittiği için, nakli çıkan Diyanet personeli sorunlu günler yaşayacaktır.

İŞTE DİYANET'İN AÇIKLAMASI

2017 Yılı İl Müftü Yardımcılığı ve İlçe Müftülüğü İçin Nakil Sonuçları Duyurusu

21.09.2017

BAŞKANLIK

D U Y U R U

2017 yılı İl Müftü Yardımcılığı ve İlçe Müftülüğü için nakil talebinde bulunan veya Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği gereği Başkanlığımızca yer değişikliği uygun görülen personelimizden, yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu ataması gerçekleştirilenler, bugün (21.09.2017) saat 18.00 itibarıyla DİBBYS Programındaki Bana Özel Menüsü altında yer alan Atama Nakil Sonucumu Göster bölümünden sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

İlgililere duyurulur.

D.İ.B. İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber