İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şehit Eren Bülbül'ün ismi Gaziantep'te yaşatılacak

- Merkez Şehitkamil Belediyesince yaptırılan sosyal tesise, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Bülbül'ün ismi verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2017 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Eren Bülbül'ün ismi Gaziantep'te yaşatılacak

Gaziantep'in merkez ilçesi Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesise, şehit Eren Bülbül'ün ismi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehit Eren Bülbül'ün ismi, Belediye Meclisince alınan kararla, Onat Kutlar Mahallesi'nde yapılan sosyal tesise verildi.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer ile Abdulkadir Yüksel, şehidin isminin verildiği tesisi ziyaret ederek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'dan bilgi aldı.

Eren Bülbül'ün adının yaşatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Uzer, şunları kaydetti:

"Eren Bülbül, 15 yaşında bu memleket için canını veren bir evladımız ve kendisiyle gurur duyduğumuz bir şehidimiz. Onun için Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu sosyal tesise Eren Bülbül'ün isminin verilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti ve gururlandırdı. Bundan dolayı Fadıloğlu'na yürekten teşekkür ediyorum. Eren Bülbül evladımızın ismi daima yaşatılacak."

Eren Bülbül, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber