İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kılıçdaroğlu Yalova'da düğün törenine katıldı

- Kılıçdaroğlu, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce'nin düğününe katıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2017 21:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu Yalova'da düğün törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce'nin düğün törenine katıldı.

Merkeze bağlı Elmalık köyü meydanında Salih Arda İnce ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı Göknil Işıklar'ın düğün törenine gelen Kılıçdaroğlu'nu, Muharrem İnce'nin yanı sıra CHP grup başkanvekilleri ile milletvekilleri karşıladı. İnce, köydeki evinin girişinde karşıladığı Kılıçdaroğlu'na, Elazığ'dan özel olarak getirtilen sekiz köşeli kasket verdi. Kılıçdaroğlu da kasketi taktı.

Kılıçdaroğlu, damat İnce'yi ve her iki aileyi kutladı.

Daha sonra tören alanına gelen Kılıçdaroğlu, çifti tebrik ederek geline bilezik hediye etti..

- Düğünden detaylar

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı İdil Göknil Işıklar için Elmalık köyünde düzenlenen düğüne, siyasetçiler, iş adamı ve sanatçılar katıldı.

Silivri'de 22 Eylül'de nikahları kıyılan çiftin düğünü geleneksel usullere göre yapıldı. Düğün ilk önce köy meydanında gerçekleştirilen damat tıraşı ile başladı.

Düğüne gelen konukları CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar karşıladı.

Muharrem İnce konukları karşıladıktan sonra zaman zaman halaya katılarak davul zurna eşliğinde oynadı.

Daha sonra mikrofonu eline alan İnce, sadece milletvekillerini ve grup başkanvekillerini halay çekmeye çağırdı.

Başını Muharrem İnce'nin çektiği halayda CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Özgür Özel, Levent Gök ve milletvekilleri oynadı.

Köy meydanındaki düğün törenine TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Seyit Torun, eski CHP Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, CHP'li milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber