İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus karşı karşıya!

Apple'ın son amiral gemilerinden olan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve elbette iPhone X ortaya çıktı. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ise pek çok ülkede satışa sunuldu. Yeni bir video ise iPhone 7 Plus ile iPhone 8 Plus'ı performans konusunda karşı karşıya getiriyor.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Eylül 2017 20:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus karşı karşıya!

iPhone 8 dünya çapında birçok ülkede satışa sunuldu. Bunun ardından Youtube'ta telefonun dayanıklılığı ve performansını gösteren ya da iPhone 7 ile karşılaştıran videolar da çıkmaya başladı.

YouTube'ta dayanıklılık testleriyle bilinen JerryRigEverything adlı kanal iPhone 8'i her zamanki işkence testlerine tabi tuttu. iPhone 8, ön ve arkasıda cam panel bulundurmasına rağmen testten başarlı çıktı. Apple, iPhone 8'in cam panellerinin düşme durumlarında kırılmaması için bir miktar plastik kullandı.

YouTuber MadMatt tarafından yapılan ayrı bir videoda iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus hız testine sokuldu. Her iki cihazda iOS 11'in en yeni sürümüyle çalışıyordu. iPhone 8 Plus'ın daha hızlı bir A11 Bionic yongasına sahip olmasına rağmen, iki cihaz arasındaki uygulama yükleme süreleri önemsiz görünüyor. Geekbench karşılaştırmasında ise iPhone 8 Plus'ın içindeki A11 çip ile öne geçtiğini görüyoruz.

Sonuç olarka iki cihazdan birini kullanırken günlük yaşamda ortalama bir tüketici için fark yaratacak bir şey olmayacağını varılabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber