Okul yolunda anne ve 7 yaşındaki kızına silahlı saldırı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 7 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, annesi de ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Eylül 2017 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul yolunda anne ve 7 yaşındaki kızına silahlı saldırı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Beylikdüzü'nde bir ilk okula kayıt olan ve bu yıl birinci sınıfa başlayacak olan Zeynep Seren Çeliksoy, annesinin istanbul'da yaşadığı problemler sebebiyle Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi. Dün sabah annesiyle birlikte Edremit Gazi İlkokulu'na gelen Zeynep, kaydını bu okula aldırdı.

Bu sabah hayatında ilk kez okula gitmek için dedesinin evinden çıkan Zeynep Seren Çeliksoy, annesi Zeliha Çeliksoy ile birlikte silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

Dün Zeynep'in okul kaydını alan Gazi İlkokulu Müdürü Ali Şahin, "Dün annesi ile birlikte geldiler. Yanlarında bir kadın daha vardı. İstanbul'dan geleceklerini, bir problem olduğunu söylediler. Ben de kaydını aldım. Bugün ilk defa okula gelecekti, ama nasip olmadı" dedi.

KATİL ZANLISI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Küçük Zeynep'in katil zanlısı M.S.M'nin sabah saatlerinde Gazi İlkokulu'na gelip çevredekilere sorular sorduğunu, daha sonra olay yerinden ayrıldığını gösteren güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber