Hurşit Tolon'a öğrenci protestosu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 30 Mart 2007 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAZİANTEP Üniversitesi'nde düzenlenen konferansta konuşan emekli Orgeneral Hurşit Tolon, ?Askeri darbe istemiyoruz' diye slogan atan bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. Öğrenciler, daha sonra da alkışlarla salonu terk etti.

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Gaziantep Üniversitesi'nin 20'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?21'inci Yüzyıl'ın Başlangıcında Türkiye ve Ortadoğu2daki Gelişmeler' konulu konferansa katıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü Salonu'nda düzenlenen konferansta Türkiye ve Ortadoğu'daki gelişmeleri değerlendiren Tolon, konuşmasının başlamasından kısa süre sonra bir grup öğrencinin protestosuyla karşılaştı. ?Askeri darbe istemiyoruz', ?Baskılar bizi yıldıramaz' sloganları atan öğrenciler, alkışlarla salonu terk etti. Salonda kalan diğer öğrenciler ise Hurşit Tolon'u protesto eden gruba alkışlarıyla tepki gösterdi.

Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Özsabuncu, Tolon'a yönelik alkışlı protesto gerçekleştirildiğini, ancak darbeyle ilgili sloganları duymadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber