AK Parti İstanbul Milletvekili Turan'ın oğlu evlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Turan'ın oğlu Muhammed Turan ile Gülşah Turan'ın nikah törenine katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2017 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti İstanbul Milletvekili Turan'ın oğlu evlendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ın oğlu Muhammed Turan ile Gülşah Turan'ın nikah törenine katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Haliç Kongre Merkezi'nde hafta sonu gerçekleşen törende, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kıydığı ilk nikahın şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşcu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptı.

"İki şuurlu gencimizin evliliği milletimiz için müjdedir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikahta yaptığı konuşmada, Muhammed-Gülşah Turan çiftine iki dünya saadeti diledi; her zaman olduğu gibi çiftlere çocuk tavsiyesinde bulundu.

"İki şuurlu aileden iki şuurlu gencimizin bu evliliği milletimiz için bir müjdedir." diyen Erdoğan, "Milletler güçlü ailelerle güç kazanır, bu iki şuurlu gencimiz ve çocukları inşallah güçlü bir milletin köşe taşları olur." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biliyorsunuz her yerde tekrarladığım bir nasihatim var. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim." diyerek, gençlere çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu.

AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile çok sayıda milletvekilinin de katıldığı nikah töreninde; Giresun ve İstanbul başta olmak üzere birçok il-ilçe belediye başkanları, parti teşkilatları, başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul ve çevre illerde faaliyet gösteren Giresun ve diğer illere mensup sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile Hasan Turan'ın çok sayıda hemşehrisi 5 bin kişilik kongre salonunu doldurdu.

Misafirlere zeytin fidanı dağıtıldı

Hemşehrilerini 2 saat boyunca kapıda karşılayan Turan, katılımlarından dolayı hepsine tek tek teşekkür etti.

Nikah töreninde kısa bir konuşma yapan Turan, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, tüm misafirlere teşekkür etti.

Hasan Turan, "Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet ricalimize şükranlarımı arz ediyorum. Devletimizin yedi düvelle ve dünyanın bütün müstekbirleri ile uğraştığı bu dönemde böyle insani, beşeri hususiyetlere de azami dikkat ve fedakarlık göstererek bizleri mutlu ettikleri için teşekkürlerimizi arz ediyorum." dedi.

Nikahta davetlilere zeytin fidanı, çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber