Cezaevi personelinin mazeret tayinleri açıklandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personelinin mazeret tayin sonuçları açıklandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ekim 2017 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cezaevi personelinin mazeret tayinleri açıklandı

memurlar.net'te 28 Eylül'de yayımlana haberde, cezaevi personelinin mazeret tayin sonuçlarının çok geciktiğine ve personelin eğitim öğretim başladığı için sorun yaşayacağına yer verilmişti. Tıklayınız.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, bugün itibariyle sonuçları açıklamıştır.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

T.C.
ADALET BAKANLIĞI
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü

2017 Yılı Eylül Mazeret Kararnamesi kapsamında; Bakanlık ve komisyon atamalı personelden (ceza infaz kurumu müdürü ve ikinci müdürü, denetimli serbestlik müdürü ve yardımcıları hariç) olmak üzere personelin mazerete dayalı naklen atanma ve yer değişikliği talepleri personelin mazeret durumları göz önünde bulundurulmak suretiyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 76'ncı maddesi ile 4'üncü maddesinin (B) fıkrası ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek Madde 3 ve Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 22, 24, 25, 26, 28 ve 41'nci maddeleri gereğince değerlendirilmiş olup, talepleri uygun görülen ve ekli listede isimleri yer alan kadrolu personelin naklen atanmaları ile sözleşmeli personelin ise boş bulunan pozisyonlara yer değişikliği suretiyle yerleştirilmeleri 04/10/2017 tarihli Olur ile uygun görülmüştür.

Naklen atanma talebi uygun görülen personele dair liste ektedir.Listede ismi bulunmayanların talebi uygun görülmemiştir.

Ataması yapılan tüm personele yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Bakanlik Atamalı Mazeret Sonuçları

Komisyon Atamaları Mazeret Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber