Milli Eğitim Müsteşarı, ÖNDER kurultayına katılacak

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin düzenlediği 14.İMAM HATİPLİLER KURULTAYI 7-8 Ekim 2017 tarihlerinde İzmir/Çeşme'de gerçekleşecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ekim 2017 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Milli Eğitim Müsteşarı, ÖNDER kurultayına katılacak

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin düzenlediği 14.İMAM HATİPLİLER KURULTAYI 7-8 Ekim 2017 tarihlerinde İzmir/Çeşme'de gerçekleşecek.

ÖNDER, Türkiye genelinde hizmet veren imam hatip mezun dernekleri ile 14.İmam-Hatipliler Kurultayı'nda buluşuyor.

Sivil Toplum Kuruluşlarının misyonu, işlevselliği, geleceği gibi konular başta olmak üzere ÖNDER ve Türkiye imam hatip derneklerinin çalışmaları ve örnek uygulamaları masaya yatırılacak.

2 gün boyunca 5 farklı oturum şeklinde gerçekleşecek kurultayda eğitim sistemi içerisinde önemli bir yere sahip olan imam hatip okullarının akademik ve manevi kalitesinin artırılmasına yönelik istişareler, imam hatiplerin geleceği ve uluslararası bir model olarak imam hatip okulları gibi konularda sunumlar yapılacak.

"Yeni dönem, yeni hizmetler"

Medeniyetimizin inşasında önemli bir role sahip olan imam hatip okulları ve mezun derneklerinin misyonunun değerlendirileceği 14. İMAM HATİPLİLER KURULTAYI'nda akademi, siyaset ve medya dünyasının ileri gelen isimleri de konuk olacak.

Yeni dönemde ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin çalışmalarına yön vereceği temanın da açıklanacağı kurultaya MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazıf Yılmaz, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ, Prof.Dr.Saadettin Ökten, Prof. Dr.Berat Bekir Özipek, Prof. Dr.Birol Akgün konuşmacı ve konuk olarak katılacaklar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber