Örnek eğitim projesinde, 10. yılın ilk ders zili çaldı

DENİZLİ'de, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, üniversite öğrencisi gönüllü eğitmenler tarafından eğitim desteğinin sağlandığı "Eğitim için El Ele" projesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı başladı. Yeni yılın ilk ders zilini AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çaldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2017 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Örnek eğitim projesinde, 10. yılın ilk ders zili çaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirilen Eğitim için El Ele Projesi 10. Eğitim Öğretim Dönemi başladı. Yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gönüllü eğitmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, projenin bu yıl 10 yaşına girdiğine dikkati çekip, "Gönüllü eğitmenlerimiz ve öğrencilerimizi 10 yıldır bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umuyoruz ki projemiz ile bu yıl daha fazla kardeşimizi üniversiteye göndereceğiz" dedi.

"PROJENİN TEMELİ KENETLENME"

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise projenin 10. yılına girmesi sebebiyle gururlu olduklarını belirtip, "Eğer, biz bu ülkede bir ve beraber yaşamak istiyorsak herkes herkese sahip çıkmalı. Birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Esas bu projenin temelinde de bu yatıyor. Projedeki eğitmenlerimiz üniversite okuyan tecrübeli gençlerimiz. Onlar, 'Biz gençlerimize ışık olmak istiyoruz, bizim gücümüz bu. Eğlenerek geçireceğim boş vakitlerimizi onlara ayırabiliriz' diyorlar. Gençlerimizin bu fedakarlıkları çok önemli" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Zolan, yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zilini çaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber