İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Müsteşardan sonra il milli eğitim müdürü de sakal bıraktı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü sakal bıraktı. Müsteşar 10 gün önce bıraktığı sakalı, memurlar.net'te yer alan haber üzerine kesmişti. Bakalım İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü ne yapacak?

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 09 Ekim 2017 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müsteşardan sonra il milli eğitim müdürü de sakal bıraktı

Bilindiği üzere, kılık kıyafet yönetmeliği hükümleri uyarınca memurlar sakal bırakamamaktadır.

Sakal bırakan Devlet memurlarına ise Uyarma cezası verilmektedir.

Geçen hafta, memurlar.net yayımlanan haberde, hazır Devletin müsteşarı Yusuf Tekin de sakal bırakmışken kılık kıyafet yönetmeliğini değiştirelim içerikli bir haber yayımlanmıştı. Tıklayınız.

Biz Müsteşar beyin, insanları belirli kalıplara koyan kurallara isyan ettiğini düşünürken, Müsteşar bey sakal bırakmaktan vazgeçti ve sakalını kesti. Müsteşar beyin yeni fotoğrafı için tıklayınız.

Ancak bu kez İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü sakal bıraktı. İl Milli Eğitim müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Tataristan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısını sakallı haliyle karşıladı. Yelkenci, bu karşılamaya ilişkin fotoğrafları ise sosyal medya hesabından yayımladı.

Umarız Müsteşar beyin vazgeçtiği uygulamayı İstanbul İl Milli Eğitim müdürü devam ettirir ve kılık kıyafet yönetmeliği değişir. Ve yine umarız ki, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürünün sakal bıraktığı bir Bakanlıkta, hiçbir öğretmene kılık kıyafetinden dolayı ceza verilmez.

İşte Ömer faruk Yelkenci'nin karşılama fotoğrafları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber