'Sendikacılıktan kamu çalışanlarına kazanç çıkar'

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yanbaz: - "Bundan sonra sendikacılıktan millete hizmet, ülkesine hizmet, kamu çalışanlarına kazanç ve ümmete umut çıkar"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2017 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Sendikacılıktan kamu çalışanlarına kazanç çıkar'

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, "Bundan sonra sendikacılıktan millete hizmet, ülkesine hizmet, kamu çalışanlarına kazanç ve ümmete umut çıkar." dedi.

Büro Memur-Sen tarafından, Afyonkarahisar'da bir termal otelde, "Diriliş Süreci'nde Sendikal Duruşumuz" konulu bölge toplantısı gerçekleştirildi.

Yanbaz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin kritik ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyledi.

Türkiye'de sendikacılığın yeni bir ivme kazandığını dile getiren Yanbaz, "Artık sendikacılıktan kimse darbe çıkaramaz, gezi çıkaramaz. Sendikacılıktan Fadime Şahin, Ali Kalkancı çıkaramaz. Bundan sonra sendikacılıktan millete hizmet, ülkesine hizmet, kamu çalışanlarına kazanç ve ümmete umut çıkar."

- "Diriliş süreci yaşıyoruz"

Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize konusuyla ilgili gelişmeleri de değerlendiren Yanbaz, şunları kaydetti:

"ABD vizelere başka bir standart getiriyormuş. Aslında bana sorarsan Amerikalılar düşünsün. Biz artık diriliş süreci yaşıyoruz. Yeniden dünyada bizim varlığımızla beraber mazlumun ve sömürünün sonunu getireceğiz. Onun için bu çabaların farkındayız, kamu çalışanları ve milletimiz de bunun farkında. Toplu sözleşme sonrasında biz memurlara sahip çıktığımız gibi kamu çalışanları da sendikasına sahip çıktı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber