RTÜK'te boş bulunan 3 üyelik için seçim yapılacak

- Genel Kurul, haftalık çalışma günlerinin dışında 16 Ekim Pazartesi de çalışacak - Pazartesi günü CHP'nin; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan hakkında verdiği gensoru önergesi görüşülecek, RTÜK'te boş bulunan 3 üyelik için seçim yapılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2017 18:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
RTÜK'te boş bulunan 3 üyelik için seçim yapılacak

TBMM Genel Kurulu, haftalık çalışma günlerinin dışında 16 Ekim Pazartesi de çalışacak.

AK Parti'nin, Genel Kurulun çalışma gün ve saatlerine ilişkin grup önerisi kabul edildi.

Buna göre, Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı gündemin ön sırasına alındı. Tasarı, "temel yasa" olarak iki bölüm halinde görüşülecek. Uluslararası anlaşmalara ilişkin iki kanun tasarısı da ön sıraya çekildi.

TBMM Genel Kurulu haftalık çalışma günleri salı-çarşamba-perşembe günlerinin dışında 16 Ekim Pazartesi saat 14.00'te toplanacak.

Pazartesi günü CHP'nin; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmeler yapılacak, ardından RTÜK'te boş bulunan 3 üyelik için seçim gerçekleştirilecek.

26. Dönem 3. Yasama Yılı sonuna kadar salı günleri bir saat sözlü sorular ele alınacak, çarşamba günleri ise sözlü sorular görüşülmeyecek.

MHP'nin, Adana'nın işsizlik sorunları; HDP'nin Ankara Garı'nda yaşanan terör olayları, CHP'nin de hükümetin terör politikasının yanlışlığı hakkında ayrı ayrı verdiği grup önerilerinin bugün görüşülmesi önerileri kabul edilmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber