Özel kolejde velilere Serviscell hizmeti

AMASYA'da özel bir kolejde öğrencilerin servislere sabah ve akşam saatlerinde binip, binmediklerini takip etmeleri için velilerin faydalanabileceği 'Serviscell Veli Yönetimi' uygulaması hayata geçirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ekim 2017 22:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Özel kolejde velilere Serviscell hizmeti

Amasya Merkezde eğitim-öğretim hizmeti veren özel bir kolejde öğrencilerin sabah ve akşam saatlerinde servisleri binip, binmediklerini tespit ve kontrol etmeleri için velilerin dijital ortamda cep telefonlarına ( Gsm, 3g, Gprs, Gps, Sms, Nfc,Navigasyon, Bluetooth-Cbs-Mobil, İnternet Tabanlı, 7 inch Serviscell sürücü ekranı ) özellikleri bulunan 'Serviscell Veli Yönetimi' uygulanmasına geçildi.

Amasya Merkezde bulunan özel bir Kolejin Müdürü Gökhan Keskin, "Bu yatırımı yapmamızda ki amaç velilerimiz ve öğrencilerimiz için güvenli ve kaliteli bir hizmetin verilmesini sağlamak. Bu uygulama birçok detayı kapsamasına rağmen velilerimizin çok kolay bir şekilde sisteme dahil olabileceği bir yapıdadır. Velilerimiz akıllı telefonlarından ve ya bilgisayarlarından 'Serviscell Veli Yönetimi' uygulamasını indirerek ya da http://www.servisaracim.net/ sitesine girerek, Sabah ve akşam servis aracının bekleme noktasına ne zaman geleceğini, Öğrencilerin sabah gidiş ve akşam dönüşlerde servis aracına binip binmediğini ve Servis aracının okula saat kaçta giriş çıkış yaptığını anlık öğrenebilecekler" dedi.

Müdür Keskin, "Başta en son bırakılan öğrencilerin yaşadığı güvenlik sorunları ve dışarıda servis bekleme riskleri olmak üzere, evden çıkış ve eve dönüş süreçlerinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi adına uygulama içerisinde güvenlik önlemi ve kontrol mekanizması bulunmaktadır. Aracın seyir halinde ki hızı gibi teknik detaylar 'serviscell' kontrol panelinden an ve an izlenebilmekte ve oluşabilecek ihlal ve davranışlar saniyeler içinde ilgili kişilere bildirilerek anında müdahale imkanı sağlanmaktadır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber