İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kurtarmak istediği oğluyla can vermiş

Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2017 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurtarmak istediği oğluyla can vermiş

Kandemir Mahallesi Emek Sokak'taki evlerinde dün çıkan yangında yaşamını yitiren babaanne Hesna (65), baba Özgür (33) ve 2 yaşındaki oğlu Ahmet Necdet Değer'in cenazeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan alınarak Sivas Belediyesine ait cenaze aracıyla Şarkışla ilçesine getirildi.

Cenazeler Büyük Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Savran köyüne götürüldü. Babaanne, oğlu ve torununun cenazeleri köy mezarlığında yan yana defnedildi.

Cenaze töreninde ölen kişilerin yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Törene Değer ailesinin yakınları, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan inşaatlarda boyacılık yapan Özgür Değer'in, işten geldikten sonra yangını fark ederek eve girdiği, kurtarmak istediği 2 yaşındaki oğlu Ahmet Necdet'e sarılarak bir daha dışarı çıkamadığı belirlendi.

Özgür Değer'in eşi Ebru Değer'in ise yangın sırasında 6 yaşındaki diğer oğlu Emirhan ile ekmek yapımına yardım için gittiği komşusunda olduğu öğrenildi.

Kemal Erdoğmuş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber