İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Kızımın saçını okşamak parka götürmek istiyorum'

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 6 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle yatağa bağlı yaşamını sürdüren Mutlu Çamlıbel, yeni başladığı kök hücre tedavisiyle ellerini yeniden kullanıp kızının saçlarını okşayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2017 22:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Kızımın saçını okşamak parka götürmek istiyorum'

EŞBER AYAYDIN

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 6 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa mahkum kalan ve kök hücre tedavisiyle sağlığına kavuşma umudu artan Mutlu Çamlıbel, kızının saçlarını okşamak, elinden tutup dolaşmak istiyor.

Bir mandırada işçi olarak çalışan Mutlu Çamlıbel, 6 Ekim 2011'de sabah motosikletiyle işe giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Beyin kanaması geçiren, boynunda kırık, kalçasında çıkık oluşan Çamlıbel'in, 87 gün kaldığı yoğun bakım ünitesinde bir kez de kalbi durdu. Buradaki sağlık görevlilerin yaptığı müdahale sayesinde Çamlıbel hayata döndü.

Hayatını bir yardımseverin verdiği hasta yatağına bağlı sürdüren ve yaşama 8 yaşındaki kızı Nisa Nur'un sevgisiyle tutunan Çamlıbel, yeni başladığı kök hücre nakliyle ellerini kullanabilmenin hayalini kuruyor.

"Ailemle aynı sofraya oturmak, kızımı okula götürmek istiyorum"

Kızının ilk adımlarını attığı dönemde trafik kazası geçirdiğini, onu elinden tutup parka götürememenin burukluğunu yaşadığını anlatan Çamlıbel, şunları kaydetti:

"Ayaklarım kurtulmazsa bile ellerim kurtulsa kendi ihtiyaçlarımı yapabilirim. Şu anda bütün işlerimi eşim ve kızım görüyor, burnumu bile eşim siliyor. Tek istediğim çocuğumla ve eşimle doyasıya vakit geçirmek. Ben felç oldum yattım, onların hayatı benimkinden berbat oldu. Evin bütün yükü eşimin üstünde, ben de en azından kalan ömrümde onları rahat yaşatmak istiyorum. Sağlığıma kavuştuktan sonra en çok yapmak istediğim şey, çocuğumu okula götürmek, onunla dışarıda dolaşmak, beraber aynı sofraya oturup kızımın saçlarını okşamak. Sadece kızım ve eşim için yaşamak istiyorum."

"Babamın saçlarımı okşamasını, bana sarılmasını istiyorum"

Çamlıbel ailesinin tek çocuğu Nisa Nur, babasının su ve yemek ihtiyaçları karşılanırken yardımcı oluyor.

Babasının sağlığına bir an önce kavuşmasını istediğini dile getiren Nisa Nur, onunla kahvaltı yapmayı ve saçlarını okşamasını çok arzu ettiğini söyledi.

Nisa Nur, arkadaşlarını babalarıyla gezerken gördüğünü ve kendisinin de sürekli bunun hayalini kurduğunu ifade ederek, "Babamın ayağı kalkması için, beni okula götürmesi, oyun oynaması için dua ediyorum. Her çocuk gibi babamla parka gidip oyun oynamak istiyorum. Saçlarımı okşamasını, bana sarılmasını istiyorum. Babam iyileşince bunların hepsini yapacağız inşallah." dedi.

Öte yandan Ödemiş Kaymakamlığının onayıyla Mutlu Çamlıbel'in kök hücre tedavisinin yapılması için ilçede yardım kampanyası başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber