İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Karayollarında durum

İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı mevkisi kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2017 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı mevkisi kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Seyrantepe Eftal Hastanesi-TEM Otoyolu bağlantısı inşaatı kapsamındaki yapım çalışmaları nedeniyle Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne istikametine devam eden TEM yan yolu, TEM katılımından itibaren trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Edirne istikametine katılım TEM bağlantısından gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz-Çeltikçi kavşaklarındaki Orhan Gökberber viyadüğünde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikamettin iki yönlü izin veriliyor.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 17-20. kilometrelerinde patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Kayseri-Niğde yolunun 31-36 ile 43-49. kilometrelerinde BSK ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Öte yandan, İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı mevkisi kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber