İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tartışmaların odağındaki Rektör özür diledi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Talha Gönüllü, sosyal medyada yaptığı ve tepkilere neden olan 'Kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' paylaşımının ardından bugün yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanda lüzumsuz bir meşguliyete sebep oldum"

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ekim 2017 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tartışmaların odağındaki Rektör özür diledi

Rektör Prof. Dr. Gönüllü'nün sosyal medya hesabından yaptığı 'Kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' paylaşımı tepkilere neden oldu. Rektör Prof. Dr. Gönüllü, tepkilerin ardından bugün yine sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Toplumun farklı yönlere çekeceği paylaşımları yapmamaya dikkat edeceğini belirten Prof. Dr. Gönüllü, şu paylaşımı yaptı:

;"Sosyal medyada, özellikle Twitter ortamında kalitesiz ve çirkin yorumlara maruz kaldım. Esasen, niyetim insanları incitmek değildi. Olmaz da. İyilik düşünenlere de teşekkür ederim. Yanlış anlaşılacak bir konuydu. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zamanda lüzumsuz bir meşguliyete sebep oldum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm insanların iyiliğini amaçlayan eğitim- öğretim işleri ile meşgul olup, sosyal medyada bulunduğumda üniversite çalışmalarımla ilgili paylaşımlara ağırlık vereceğim. Toplumun farklı yönlere çekeceği paylaşımlar yapmama yönünde azami dikkat sarf edeceğim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber