Öğretmenine anlattı, marketçinin tacizleri ortaya çıktı!

Avcılar'da market sahibi D.C'nin 7 ve 11 yaşlarındaki kız kardeşlere yönelik "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 24 yıldan 52 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2017 13:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Öğretmenine anlattı, marketçinin tacizleri ortaya çıktı!

Avcılar'da 7 ve 11 yaşlarındaki kız kardeşleri, sahibi olduğu markette taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan D.C'nin (43), "Zincirleme olarak çocuğun cinsel istismarı" suçundan 24 yıldan 52 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, D.C'nin, marketine gelen aynı mahallede oturan 7 yaşındaki H.E.T ile 11 yaşındaki ablası N.T'ye farklı zamanlarda 5-6'şar kez cinsel istismarda bulunduğu kaydedildi.

H.E.T'nin okulundaki rehber öğretmene anlatması üzerine olayın ortaya çıktığı ifade edilen iddianamede, okul idaresinin yaptığı ihbar sonrasında D.C'nin tutuklandığı anlatıldı.

İddianamede, D.C'nin mağdur H.E.T'ye her istismar olayı öncesinde kek-çikolata gibi yiyecekler vererek olanları kimseye anlatmamasını söylediği belirtildi.

İddianamede, hakkındaki suçlamaları reddeden D.C'nin iki kez "Zincirleme olarak çocuğun cinsel istismarı" suçundan 24 yıldan 52 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

D.C'nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Hanife Sevinç

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber