İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Traktörü gelin arabası yaptı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yapılan düğünde, traktör fabrikasında üretim mühendisliği yapan damadın gelin arabası yaptığı traktör, şaşkınlık yarattı. Direksiyon başına geçen damat, gelini römorka yerleştirdiği koltuğa oturarak dolaştırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ekim 2017 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Traktörü gelin arabası yaptı

İstanbul Silivri'deki bir traktör fabrikasında üretim mühendisliği yapan 28 yaşındaki Murtaza Atik, hayatını, ilaç firmasında çalışan 27 yaşındaki Bahar Atik ile birleştirdi. Bir hafta önce çiftin, İstanbul'da kına gecesi yapıldı. Hafta sonu İncirliova'daki ailesinin evine gelen damat, düğünü burada yaptı. Gündüz yapılan gelin alma törenine damat, traktörü süsleyerek gelin arabası yaptı. Römorka yerleştirdiği koltuğa ise gelini oturttu. Direksiyona geçen ve mahallede tur atan damat, daha sonra arkadaşları ile birlikte zeybek oynadı. Traktörün gelin arabası olduğu görenler meraklı bakışlarla cep telefonlarıyla o anları görüntüledi.

Cumartesi akşamı Efeler İlçesindeki Şehriyar Kır Düğün Salonu'nda yapılan törenle düğün son buldu. Damat Murtaza Atik, "Traktör fabrikasında çalışıyorum. Düğünde traktörü, gelin arabası yapmayı düşünmüştüm. Bunu gerçekleştirdim" dedi. Bahar Atik ise traktör römorkunda tur atmanın keyfini yaşadığını ve çok heyecanlandığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber