CHP grubunda aday enflasyonu

TBMM içtüzüğü gereği Kasım'da yapılacak Meclis Başkanlığı, Başkanlık Divanı üyelikleri ve komisyon başkanlıkları seçiminin yanı sıra parti grup başkanvekillikleri için de seçime gidilecek

Kaynak : Karar
Haber Giriş : 19 Ekim 2017 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP grubunda aday enflasyonu

EROL METİN

CHP'de 3 grup başkanvekilliğine şimdiden 13 isim talip oldu.

Mevcut grup başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ile Levent Gök dışında Engin Özkoç, Hüsnü Bozkurt, Haluk Pekşen, Candan Yüceer, Gaye Usluer, Muharrem Erkek, Cemal Okan Yüksel, Aytuğ Atıcı ve Tuncay Özkan, aday olma niyetlerini açıklayarak kulis yapmaya başladı. 2019 yerel seçimlerinde partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olmak için yola çıktığını duyuran TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin de daha rahat propaganda yapmak amacıyla yeniden aday olmayı düşündüğü öğrenildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, grup yönetiminde yer alması için bu sefer hiçbir ismi işaret etmeyeceği kaydediliyor.

Kılıçdaroğlu'nun aday çokluğundan yakınanlara "Kim istiyorsa aday olsun. Sandık kuracağız. Arkadaşlarımız kimi seçerse o grup başkanvekili olacak" dediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber