İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dereceye giren Uzman Çavuş'a brövesini, eşi taktı

EĞİRDİR Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda, 42'nci dönem uzman komando temel eğitimini tamamlayan askerler için bröve töreni düzenlendi. Dereceye giren Uzman Çavuş Okan Gül'e başarı belgesini, eşi ve kızı 8 aylık Hifa verdi. Hifa, babasına komando brövesi de taktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ekim 2017 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dereceye giren Uzman Çavuş'a brövesini, eşi taktı

Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda 42'nci dönem uzman komando temel eğitimini tamamlayan 250 asker için bröve töreni düzenlendi. Törene, Eğirdir Belediye Başkanı DP'li Ömer Şengöl, Dağ Komando Okul Komutanı Piyade Albay Fatih Köroğlu, askerler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Albay Fatih Köroğlu, kursu tamamlayan komandolara başarılar diledi. Dönem birincisi Komando Uzman Çavuş Ersin Vural'ın yaş kütüğüne dönem plaketi çakmasıyla devam eden törende, dereceye giren komandolara plaket ve başarı belgeleri verildi, komando brövesi takıldı.

Dereceye giren komandolardan Uzman Çavuş Okan Gül'e plaket ve başarı belgesini, eşi Ayşe ile kızı Hifa verdi. Ayşe Gül daha sonra kızıyla eşinin komando brövesini taktı. Tören alanındakiler bu anları hem fotoğrafladı hem de uzun süre alkışladı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra tören resmi geçitle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber