Çavuşoğlu'ndan 'istifa' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, bazı belediye başkanlarının istifasına ilişkin, "Bizde herkes, ben, o, şu, bu, her kimse, hangi görevde bulunuyorsa bulunsun bu dava uğruna uygun olarak hareket etmiştir, bundan sonra da ona göre hareket edeceklerdir. Bizde hiç kimse nefsini ve ikbalini bu davanın önüne koymaz çünkü bu dava çok büyük bir davadır." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2017 21:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çavuşoğlu'ndan 'istifa' açıklaması

Hakan Çavuşoğlu, bir gazetecinin "Üç büyükşehir belediye başkanının istifası istenmişti. Bu istifa süreçleri ne zaman tamamlanacak?" sorusu üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın söylediklerinin net, açık olduğunu ve bu ifadelerin üzerine konuşmanın gereksiz olduğunu vurguladı.

"DİĞER ARKADAŞLARIMIZLA İLGİLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Türkiye'de, 16 Nisan referandumuyla beraber yeni bir sürecin ortaya çıktığını hatırlatan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Teşkilatlar bağlamında şu ana kadar 22 il başkanımız değişti. 469 ilçe kongresi yapmışız ve yüzde 50'si değişmiş. Dolayısıyla bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Sonuç itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın üç belediyeyle ilgili daha evvel bir ayrılma talebi olmuştu, onlar hasıl oldu. Diğer arkadaşlarımızla ilgili de süreç devam ediyor. Herhangi bir sıkıntı söz konusu değil."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber