Kalp krizi geçiren polis memuru toprağa verildi

- Kavgadan yaralı kurtulan, tedavisinin ardından döndüğü evinde kalp krizi geçiren polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2017 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kalp krizi geçiren polis memuru toprağa verildi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 12 Ekim'de bir polisin şehit olduğu ve bir kişinin öldüğü silahlı kavgada yaralanan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Fetih Seven, son yolculuğuna uğurlandı.

Fetih Seven (46) için ilk tören, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Törene Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceylan, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına konulan Seven'in naaşı, Satıkadın Mahallesi Ordu Caddesi'ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Kızılcahamam ilçesine getirildi.

Aşağı Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Seven'in naaşı mahalle kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Seven'in ailesi ve yakınları, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey ve vatandaşlar katıldı.

Evli, 16 ve 21 yaşlarında 2 çocuk babası, 21 yıllık polis memuru Fetih Seven, 10 yıldır Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görev yapıyordu.

Kahramankazan'da 12 Ekim'de kız kaçırma meselesinden kaynaklanan silahlı kavgada, polis memuru Muhammet Uz (25) şehit olmuş, bir kişi hayatını kaybetmiş, polis memuru Fetih Seven ile bir kişi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber