Çorum Belediye Başkanı'ndan 'istifa' iddialarına yanıt

Külcü: - "Kimin ne yaptığı, ne söylediği ile ne ben ilgileniyorum, ne de sokaktaki insan ilgileniyor. Biz milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için, projelerimizi hayata geçirmek için enerjimizi harcıyoruz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2017 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çorum Belediye Başkanı'ndan 'istifa' iddialarına yanıt

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, istifasının istendiği şeklindeki iddiayla ilgili, "Kimin ne yaptığı, ne söylediği ile ne ben ilgileniyorum, ne de sokaktaki insan ilgileniyor. Biz milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için, projelerimizi hayata geçirmek için enerjimizi harcıyoruz." dedi.

Çorum Belediyesince Mecitözü ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledikten sonra kentteki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Külcü, ulusal bir gazetenin köşe yazarı tarafından "AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istendiği" şeklinde bir iddianın gündeme getirildiğini söyledi.

Söz konusu köşe yazarının, aynı iddiasını katıldığı bir televizyon programında tekzip ettiğini dile getiren Külcü, şunları kaydetti:

"Bu konuyu kendi gündemime almamı gerektiren hiçbir durum söz konusu değildir. Biz işimize, gücümüze bakıyoruz. Bu konuları biz hiçbir suretle gündemimize almıyoruz. Kimin ne yaptığı, ne söylediği ile ne ben ilgileniyorum, ne de sokaktaki insan ilgileniyor. Biz milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek, projelerimizi hayata geçirmek için enerjimizi harcıyoruz. Milletimiz de bizim hayata geçirdiğimiz eserlerle ilgileniyor. Onun dışında kimin ne yaptığının, ne söylediğinin bizim nezdimizde hiçbir önemi yok. Gündemimizde de yeri yok. Bence bu konuyu uzatmayalım."

Külcü, belediye olarak Çorum'un gelişmesi için yapılacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber