Manisa öğrenciler trafiği uygulamalı öğreniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda 2017-2018 eğitim sezonu açıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2017 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa öğrenciler trafiği uygulamalı öğreniyor

Sezonun açılışı kapsamında düzenlenen etkinlikte, 23 Nisan İlkokulu öğrencileri trafik dersi aldı. Uygulamalı olarak trafik kurallarını öğrenen öğrenciler, eğitim sonunda sertifika alarak, gönüllü "trafik dedektifi" oldu.

Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş, öğrencilerin yararına olan uygulamaları her zaman desteklediklerini söyledi.

Trafikten sorumlu Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu da hedeflerinin çocuk yaşta öğrencilere trafik güvenliğini aşılamak olduğunu belirterek, "Karayolları Trafik Güvenliği ve okul projeleri kapsamında 2017-2018 yılında anaokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik temel hedefimiz, öğrencilere daha bu yaşta trafik güvenliğini öğretmek ve onları trafik denetçisi olarak yetiştirmek." dedi.

İl Jandarma Trafik Tescil Müdürü Başçavuş Özgür Çınar ise trafik güvenliğinin en temelde öğretilmesinin faydalı olduğunu vurguladı.

Düzenlenen etkinliğe trafikten sorumlu Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu, Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber