Okul müdür yardımcısının maaşı, neden memurlar.net maaş robotundakiyle aynı değil!

Bir ziyaretçimiz okul müdür yardımcısı olarak görev yaptığını ancak maaş bordrosuyla, memurla.net maaş robotunun farklı olduğunu belirtmektedir. Peki hata nereden kaynaklanıyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 27 Ekim 2017 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul müdür yardımcısının maaşı, neden memurlar.net maaş robotundakiyle aynı değil!

SORU: Merhaba,
MEB'e bağlı bir ilkokulda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Müdür yardımcılığına eylül ayında görevlendirildim.

Ekim ayı maaş bordromu incelediğimde maaşımın eksik olduğunu, özel hizmet tazminatında Eylül ayına göre bir düşüş olduğunu gördüm.

Bu düşüş acaba müdür yardımcılığına görevlendirilmemden kaynaklı mı yoksa bir hata mı?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Bordrom şu şekildedir:

CEVAP

Milli Eğitim Bakanlığında Okullarda Müdür yardımcılığı görevlendirme ile olduğundan unvanınız değişmemekte ve öğretmen unvanı üzerinden maaş almanız gerekmektedir.

Göndermiş olduğunuz maaş bordrosunu incelediğimizde özel hizmet tazminatınız 4. derece için 115,56 oranında olması gerekir iken 105,56 oranı üzerinden hesaplandığı anlaşılmaktadır.

Bu da yeni görev yerinizde veri giriş işlemini yapan kurum mutemedinin yanlış oranı girmesinden kaynaklandığını düşünüyoruz.

Bu nedenle kurum mutemedine başvurarak hem mevcut durumu düzelttirin hem de ekim maaşınız da ki eksik ödemeyi talep ediniz.

memurlar.net'in memur robotu için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber