İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Okul önü zehir şebekesine suçüstü

İstanbul'da okul önlerinde öğrencilere uyuşturucu satışı yapan bir şebekeye yönelik olarak düzenlenen operasyonda, Fas ve Suriye uyruklu 18 kişi gözaltına alındı. Okul önünde bir öğrenciye uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakalanan bir elemanından yola çıkılarak çökertilen şebekeden 3 kilo 500 gram esrar ile 2 bin 300 adet uyuşturucu hap el geçirildi.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Ekim 2017 17:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Okul önü zehir şebekesine suçüstü

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarda, Zeytinburnu ve Fatih'de okul önlerinde uyuşturucu satışı yapan bir kişi hakkında bilgi verildi. Verilen ihbarla harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı MOT ekipleri, Fas uyruklu Yemen A.'yı takibe aldı.Şüpheli öğrencilere uyuşturucu sattığı sırada suçüstü yakalanarak gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

Emniyette sorguya alınan ve torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcısının irtibatlarını inceleyen polis, uyuşturucu satan yabancı uyruklu 17 isme daha ulaştı.Şebeke halinde zehir sattıkları belirlenen torbacıların yakalanması için operasyon kararı alan ekipler, Fatih ve Zeytinburnu'nda eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen baskınlarda şebeke üyesi ve yabancı uyruklu 17 şüpheli daha gözaltına alındı. Aramalarda 3 buçuk kilo esrar, 2 bin 300 adet uyuşturucu hap ve 1 tabanca ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 30 bin liraya da el konuldu.

Şebekenin ele başlarından Suriye uyruklu Muhammad S.(43) Faslı Yemen A. (23) ve 19 yaşındaki Fatimah E.'nin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli Emniyet'teki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.

Ferit ZENGİN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber