Tüm Kayseri'nin kefil olduğu müdür halen FETÖ tutuklusu

Kayseri'de önde gelen tüm sivil toplum örgütlerinin kefil olduğu Orman Bölge Müdür yardımcısı Uğur Dursun 7,5 aydır, Bylock'tan dolayı tutuklu bulunuyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ekim 2017 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tüm Kayseri'nin kefil olduğu müdür halen FETÖ tutuklusu

Kayseri'de muhafazakar kimliğiyle bilinen Mazlum Der, Özgür Der, Akabe gibi vakıf ve derneklerin kefil olduğu Bölge müdür yardımcısı Uğur Dursun, 7,5 aydır tutuklu bulunuyor. Dursun'un dosyasında sadece Emniyet'in gönderdiği ve 1, 2, 4 ve 9 saniyeden müteşekkil toplam 16 saniyelik Eylül 2014 yılına ait 4 adet bağlantı görünmektedir. Dosyada talep edilmesine rağmen Bylock mesaj içerikleri bulunmuyor.

FETÖ'ye karşı paylaşımları ve mücadeleleriyle bilinen Uğur Dursun için Mazlum Der, Özgür Der ve Hilal Der, geçtiğimi ay Kayseri adliyesi önünde eylem de yaptı.

Ancak tüm bilgi, belge ve eylemliliklere rağmen Uğur Dursun halen tutuklu olarak yargılanıyor.

Uğur Dursun için dindar çevrelerin yakından takip ettiği Hakan Albayrak da, geçtiğimiz ay bir yazı kaleme aldı ve bu yazı gazetesindeki köşesinde yayımlandı.

Kardeşi Fatma Ercan, yaptığı açıklamada, Uğur Dursun gözaltına alınırken, Bylock çıktığı iddia edilen döneme ait telefonun incelenmediğini belirtti. Eşinde bulunan telefonu adli bilişim uzmanı Koray PeksaYar'ın incelediğini ve Bylock'a rastlanmadığını söyleyen Ercan "Kardeşimi Kayseri'de herkes tanımaktadır. Onun Byclok kullanması hayatın olağan akışına aykırıdır. Bir çok ilde adalet makamları şüphe ettikleri durumlarda adli kontrolle yargılamaya devam etmektedir. Bu nedenle biz de, başka hiçbir delil olmayan dosyada, kardeşimin tutuksuz yargılanmasını istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber