DSP Genel Başkanı Sezer'in danışmanı kazada öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2007 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kanal Türk Televizyonu'nda yayınlanan ''Konuş Bakalım'' programına televizyonun Cinnah Cadesi'ndeki Ankara Bürosundan katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ile program bitiminde bürodan ayrılan ve otomobiline binmek için caddenin karşısına geçmek isteyen İsmail Aşçıoğlu'na (54), sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 ZE 329 plakalı otomobil çarptı ve kaçtı.

Kazada, Aşçıoğlu hayatını kaybetti. Aşçıoğlu'na çarparak ölümüne neden olan otomobil, Piyade Sokakta terk edilmiş olarak bulundu.

Emniyet güçleri, kazanın olduğu yolu trafiğe kapatırken, kazayla ilgili

inceleme başlatıldı. Görgü tanıkları, otomobilin çok süratli olduğunu ve Aşçıoğlu'na çarptıktan sonra kaçtığını ifade ettiler.

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, trafik kazasında hayatını kaybeden Basın Danışmanı İsmail Aşcıoğlu'yla ilgili olarak, ''Dünyanın en müthiş, en dürüst, en çalışkan, en karakterli insanlarından birisiydi. Acımız

çok büyük ve sonsuz'' dedi.

Kazanın ardından Kanal Türk Ankara Bürosuna giren Sezer, ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sezer, kazayı tam olarak göremediğini, kaza olduğu sırada otomobilinde bulunduğunu belirterek, ''çok hızlı giden bir otomobilin çarptığını'' öğrendiğini söyledi.

Son zamanlarda ''çok acı haber verdiğini'' kaydeden Sezer, ''Birisi de bu.

Dünyanın en müthiş, en dürüst, en çalışkan, en karakterli insanlarından

birisiydi. Acımız çok büyük ve sonsuz. Hepimizin başı sağ olsun. Dostumuzu, her şeyimizi yitirdik'' dedi.

Sezer, daha sonra yanına gelen DSP Genel Başkan Yardımcısı Masum Türker'le olay yerinden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber