İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yandaş şirkete ballı ihale

AKŞAM'ın ele geçirdiği karakol basma görüntüleriyle gündeme gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şimdi de yandaş bir şirkete verdiği ihalelerle konuşuluyor

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 06 Kasım 2017 07:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Yandaş şirkete ballı ihale

Ercan ÖZTÜRK

İki yıl önce kurulan Dilde Eğitim Spor Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri belediyeden Basın ve Tanıtım organizasyonları ihalelerini tek başına kazandı. Ballı şirket, biri 5, diğeri 4 milyonluk iki ayrı ihaleyi tek başına girerek kazandı. Pazarlık usulü yapılan ihaleye tek firma katıldığı için yeteri kadar kırım yapılmadı.

13 ihale verilmiş

Şirketin bugüne kadar aldığı 20 ihalenin 13'ünü Beylikdüzü Belediyesi'nden alması da dikkatlerden kaçmadı. 7 ihaleyi de Avcılar Belediyesi'nden alan şirket, kasasını CHP'li belediyeler sayesinde doldurdu. Şirket Beylikdüzü ilçesi sınırlarına kayıtlı olarak gözüküyor.

BMW motor iddiası

Beylikdüzü kulislerinde geçtiğimiz yıl tartışılan iddialardan biri de Beylikdüzü Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Çetin'in belediyeden ihale alan şirketten kendisine BMW marka motor aldırdığı konuşulmuştu. 120 bin lira sermayeyle kurulan şirketin İTO kayıtlarına göre yönetim kurulu üyesi Fikri Murat Demir gözüküyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber